Het team

Arjan_Videler_Senecure

Het Team

Drs. E.C.J. (Karin) Delescen
Ouderenpsychiater/psychotherapeut
Lid van de Nederlandse Verenigig voor Relatie- en Systeemtherapie. Ervaring in de ambulante,
deeltijd- en klinische ouderenpsychiatrie en ouderenpsychotherapie.

 Drs. H. (Henk) Van As
Ouderenpsychiater
Ervaring in de ambulante, deeltijd- en klinische ouderenpsychiatrie. Daarnaast verbonden als consulent bij de geheugenpolikliniek van de afdeling geriatrie van het Twee Steden ziekenhuis te Tilburg.

 

Drs. A.C. (Arjan) Videler
Psychotherapeut/gezondheidszorgpsycholoog
Lid Vereniging voor Gedragstherapie en Cognitieve Therapie. Ervaring in de ambulante, deeltijd- en klinische ouderenpsychiatrie, en ouderenpsychotherapie.

 

Drs. W.A.A.J. (Willy) Garenfeld
Ouderenpsychiater/psychotherapeut
Ervaring in de ambulante, deeltijd- en
klinische ouderenpsychiatrie en ouderenpsychotherapie.

  Erwin Koevoets 

E. (Erwin) Koevoets MSc
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Gespecialiseerd verpleegkundige in de sociale psychiatrie, voorgezette opleiding SPV en Master of Science in Nursing (MSc.N). Interventies zijn gericht op het versterken van het zelfregulerend vermogen van cliënten, het systeem, de groep en de samenleving. Ervaring met therapeutische deeltechnieken zoals o.a.; cognitieve- gedragstherapie, systeemtherapie, oplossingsgerichte methodiek.

Drs. Y.J. (Yvonne) Maas
Psycholoog NIP
Aandachtsgebied: Niet Aangeboren Hersenletsel. Tevens verbonden aan de Universiteit Leiden als docent/onderzoeker Klinische Neuropsychologie.

 

W. (Wim) van Ravesteijn
Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)
Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige met name ambulant werkzaam, veelal huisbezoeken. In samenspraak met de psychiater gericht op het helpen bij het hervinden van een nieuw evenwicht in het leven van de cliënt, vaak samen met zijn of haar familie.

 

C. (Casper) Jacobs
Klinisch Psycholoog

 

Dit behandelteam is tevens werkzaam voor het Centrum Senioren van GGz Breburg voor de meer complexe psychiatrische ouderenzorg